A fost vernisată expoziţia “Război în Ucraina” (FOTO)

0
27

La Muzeul de Istorie şi Etnografie din Soroca a fost deschisă expoziţia de fotografii “Război în Ucraina”. Imaginile realizate de fotografi profesionişti, dar şi de amatori, surprind ororile războiului din ţara vecină. Fotografiile realizate în timpul războiului ruso-ucrainean din regiunile Donbas, Lugansk şi Doneţk prezintă vise spulberate, vieţi distruse şi localităţi în care nu prea găseşti case întregi.

Gazda evenimentului, Nicolae Bulat, i-a prezentat sorocenilor pe oaspeţii veniţi de peste Nistru — jurnalistul Vasilii Kizka, voluntara Ludmila Sighidin şi pe participantul acestui război Alexandr Ţarenco. Ucrainenii au subliniat faptul că războiul din sud-estul ţării lor este de fapt o continuare a celor din Transnistria şi Georgia, şi i-au îndemnat pe tineri să preţuiască pacea. Expoziţia va putea fi vizitată până la sfârşitul acestei luni.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

Articolul precedentÎncă circa 17.000 de locuitori ai raionului Soroca vor avea apă potabilă!
Articolul următorConacul de la Ciuciulea
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.