Focul i-a mistuit casa. Să-i redăm zâmbetul Lidiei Bubulici!

0
1603

Lidia Bubulici, femeia despre pensiunea-muzeu a căreia, vă povesteam acum câteva zile, a rămas fără casa aflată în aceiași curte cu “alba căsuță”. Un incendiu devastator i-a mistuit tot ce avea – de la haine și mobilier, la mâncare, orătănii și provizii de iarnă. Familia are trei copii biologici și alți șapte înfiați, dintre care doi mai cresc și acum cu ei.

Cei care pot să-i ajute cu ce-i lasă inima, de la lucruri de primă necesitate, haine groase, încălțăminte, mâncare sau bani, sunt rugați să nu fie indiferenți de acest necaz. Pentru cei care pot face un transfer, notăm contul bancar al feciorului. 

IBAN: MD82MO2259ASV08755867100
Card Number: 4469220121452940
Client name: BUBULICI DINU
Currency: MDL
Bank name: OTP BANK S.A.
SWIFT code: MOBBMD22
CNP: 2008012009640

Bine ați venit “La alba căsuță” din satul Chetrosu / VIDEO

 

Articolul precedentMuzeul de Istorie și Etnografie “Nicolae Bulat” găzduiește o expoziție dedicată epocii lui Ștefan cel Mare / VIDEO
Articolul următorAlina Achinca despre limbile vorbite, ce a adus din SUA, reguli la lecții și Dărcăuțiul natal la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.