Fermierii și agricultorii soroceni sunt așteptați la atelierele online „Bursa nutrienților”

0
124

Miercuri, 15 iulie, agricultorii și fermierii din raionul Soroca sunt așteptați la un atelier online, pe platforma ZOOM, unde pe parcursul unei zile vor învăța despre agricultura prietenoasă mediului din experiența agricultorilor germani.

„Fermierii, agricultorii, liderii de opinie interesați de agricultura prietenoasă mediului din Moldova pot învăța din experiența agricultorilor din Germania. În cadrul a patru ateliere online gratuite Maschinenring Kommunalservice GmbH, Göttingen și Spelleken Associates și-au propus să arate cum funcționează și cum poate fi preluat în Moldova modelul de agricultură circulară din Germania, cum poate fi utilizat gunoiul de grajd (bălegar) lichid pentru a îmbunătăți calitatea câmpurilor, fără a polua apele”, menționează Ecopresa.

Doritorii de a participa se pot înregistra azi sau mâine pe acest link – forms.gle/3WAJJGgfX3PPjxUH7, iar pe email vor primi agenda și ID-ul de conectare.

Articolul precedentDupă ce a fugit de acasă, a fost violată și ucisă
Articolul următorÎn Republica Moldova „femeile fac legea”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.