FC Visoca nu prea a avut rezultate în amicale, dar … speră să recupereze în campionat / VIDEO

0
94

   Dacă e să ținem cont de rezultatele obținute de FC Visoca în meciurile amicale de pregătire, nu ar exista prea multe motive de satisfacție, dar să nu ne grăbim cu concluziile. Conducerea echipei și antrenorul Vasile Zăbrian au avut, în perioada de pregătire alt scop, decât victoriile – încropirea unei echipe care să facă față rigorilor unei competiții republicane și ocuparea, la finele competiției, a unui loc cât mai bun în clasament. Vă reamintim că în prezent FC Visoca ocupă doar locul 13 în campionat.

De altfel, în meciul inaugural din partea a doua a campionatului, FC Visoca primește, pe stadionul municipal din Soroca, replica formației Olimpia din Bălți. Începutul meciului la ora 15:00.

Vizionați integra emisiunea „Observatorul” AICI.

Articolul precedentRăzboiul din Ucraina a stopat construcția podului Cosăuți-Yampil
Articolul următor EFA: Jocul prestat la turneul „Chișinăul de seară” dă speranțe pentru viitor
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.