FC Inter pierde, 0 – 3, pe mâna … poliției

0
207

Echipa soroceană Inter, a pierdut cu scor de neprezentare, 0-3, unul dintre cele mai importante meciuri din această ediție de campionat, cu FC Edineț. Și dacă elevii lui Marin Russu pierdeau pe teren (cum se mai întâmplă) mai era calea-valea, dar cele trei puncte au fost făcute cadou adversarului de polițistul, care obligatoriu trebuia să fie la stadion, la ora începutului meciului – 13:00.

Or, acesta a binevoit să se prezinte la serviciu, la ora 13:18 minute, dar a fost prea târziu – arbitrul meciului dăduse deja fluierul final, în coresopundere cu buchia Regulamentului, la 13:15, care spune că întârzierea începutului partidei cu mai mult de 15 minute se soldează cu înfrângerea echipei care se face vinovată de organizarea proastă a evenimentului. Astfel, fotbaliștii din Edineț s-au văzut cu cele 3 puncte în clasament fără să facă vre-un efort, cu excepția deplasării la Soroca.

După cum a declarat antrenorul sorocenilor, Marin Russu, Consiliul raional a prezentat celor de la Inspectoratul raional de poliție Programul meciurilor din Divizia B, Nord și colaboratorul de poliție respectiv trebuia să fie la stadion la ora cuvenită. Ba mai mult, aceeași sursă ne-a spus că organul de poliție a fost informat adăugător, în ziua de joi, despre ora începerii meciului. În fine, fotbaliștii de la Inter, fără voia lor au pierdut un meci pe care puteau să-l câștige și să mai spere la un lod pe podium.

Apropo, este pentru prima dată când în această ediție de campionat echipa-gazdă nu a putut asigura condiții regulamentare pentru desfășurarea meciului, deși… Au mai fost cazuri cân gazdele au avut probleme cu organizarea, dar oaspeții n-au fost atât de categorici. Bunăoară, în deplasarea de la Sângerei, după cum a afirmat Marin Russu, sorocenii au așteptat 28 de minute ca să vină polițistul, deși putea să facă la fel cum au făcut fotbaliștii din Edineț. Dar aici este vorba deja despre fair-play…


Articolul precedentVeteranii vor beneficia de asigurare medicală
Articolul următorExemplu pentru satele din Soroca: iluminarea pe timp de noapte finanțată cu suportul SUA
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.