FC Inter a câștigat campionatul raionului Soroca la SOCCA 6×6

0
463
  Ediția din acest an a Campionatului raionului Soroca la fotbal – SOCCA 6×6, a furnizat o certitudine și o surpriză de proporții. Certitudinea vine de la echipa FC Inter, (antrenor – Marin Russu) care a ocupat locul I și titlul de campioană.
   Surpriza plăcută a fost echipa din satul Cureșnița Nouă (antrenor Radu Revenco), care a ocupat locul III. Medaliile de argint și titlul de vice-campioni au revenit fotbaliștilor de la Penitenciarul nr.6 din Soroca, antrenați de Oleg Dudoladov. Felicitări!
   Această competiție a fost foarte utilă pentru FC Inter, echpă care curând va relua meciurile din campionatul Republicii Moldova, Liga a II-a.
(FOTO: Agenția Olimpică Soroca)
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDrochia: când și unde se așteaptă deconectări programate ale electricității, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație
Articolul următorStrigătul disperat al unei mame: „Ajutați-mi copilul să învingă această boală groaznică și grea”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.