FALS: RM nu ocupă locul 3 în lume după numărul de persoane decedate de COVID – 19. Locul adevărat este 28.

0
129

La nivel global, Republica Moldova ocupă locul 28 privind numărul deceselor cauzate de COVID-19, iar România este pe locul 32. Informațiile au fost făcute publice de Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, la nivel european, Republica Moldova se află pe locul 22. Datele statistice arată că, în ultima perioadă, a crescut semnificativ numărul persoanelor decedate de COVID-19, acesta ajungând la 4402.

În lume…

…și în Europa

Altfel, astăzi cineva a răspândit un fals – chipurile, Republica Moldova ocupă locul 3 în lume după numărul persoanelor decedate de COVID-19.

foto: MSMPS


Articolul precedentVasile Baș și Aurica Gogu au câștigat Concursul pentru ocuparea funcției de director al IP TL „Constantin Stere” și, respectiv, IP Gimnaziul Nimereuca!
Articolul următorVIDEO// Doctorul Mihai Mâțu: Nu avem nevoie de etichetări gen „Eroi în halate albe”, mai bine politicul să ne lase în pace
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.