Excursie la Castel MIMI, pentru câștigătorii Tombolei organizate de AO „Angelus Soroca”

0
42

      În urma tombolei organizate de către A.O. ,,Angelus Soroca,, pe data de 10 octombrie de Ziua Mondiala a Îngrijirii Paliative, sau extras 7 câștigători care pe data de 18 octombrie au mers in excursie la Castel MIMI, unul din cele mai frumoase capodopere arhitectonice din lumea vinului, el este recunoscut drept cartea de vizita a Moldovei, una dintre cele mai importante atracții turistice din tara.

Câștigătorii au avut parte de o zi plina de emoții pozitive, ei spun ca prin faptul ca au participat la Campania 2%, au îmbinat utilul cu plăcutul, dar mai important este ca au putut susține cauza noastră nobila de a ajuta persoanele cu boli incurabile, nu din banii proprii, ci din banii statului.

    Va reamintim ca începând din luna februarie 2021 veți putea din nou direcționa 2% din impozitul pe venit care l-ați achitat deja la stat, persoanelor cu boli incurabile ce se află la evidenta Asociației noastre. Procedura este foarte simpla, doar e nevoie de prezenta dvs la Serviciul Fiscal de Stat cu buletinul si cu Codul nostru Fiscal

 

    Pentru anul viitor speram sa fie  mai multe persoane care ne vor susține in Campania 2%, si se vor înregistra in tombola ce va fi organizata si anul viitor. Referitor la premii încă nu este clar stabilit dar deja avem ideii foarte interesante pentru voi.

Mulțumim mult tuturor care sau implicat in organizarea tombolei: Alexandru Cimbriciuc, Vadim Sterbate, Magazinul ,,Mugurel,, YK Pro-Viata impreuna cu voluntarii, si nu in ultimul rând, Castel MIMI.

     Cei care doresc să susțină cauza noastră nobilă pot să ne contacteze la numărul de telefon afișat mai jos, orice ajutor e binevenit. Puteți găsi informație și pe pagina noastră de Facebook Angelus Soroca sau pe site-ul www.angelus-soroca.org. Mai multe detalii pe adresa: or. Soroca, str. M.Malamud 10/2 (lîngă hotel Nistru)

               Tel. 069589838, 069375520, 069341060, email: angelus.soroca@gmail.com


Articolul precedentPentru dosarele tergiversate în instanța de judecată, justițiabilii pot solicita despăgubiri materiale
Articolul următorPrognoza meteo pentru următoarea săptămână: Sâmbătă – ploi, în rest – cald și fără precipitații
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.