Evenimente organizate în Decada Națională a Tineretului la Soroca

0
60

În această săptămână se lansează Decada Naţională a Tineretului, în cadrul careia vor avea loc mai multe evenimente dedicate tinerilor. Acestea se vor desfășura în perioada 31 octombrie – 9 noiembrie 2017, în municipiul Soroca.

Astfel, la 31 octombrie, începând cu ora 14:00, se organizează treningul „Mituri și realități despre violența în familie”, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, iar la ora 18.30, la Palatul de Cultură, tradiționalul “Halloween Party-2017”. La 1 noiembrie, ora 11.30, va avea loc flash mobul “Fii activ – guvernează-ţi viitorul”, cu startul în Piaţa Libertăţii, iar în ziua următoare la 14:00, Cafeneaua publică cu genericul „Rolul bărbaților în prevenirea violenței în familie”, la Restaurantul „Briz”. Pe 3 noiembrie, la 14:00, tinerii sunt invitați să participe la treningul „Mituri și realități despre violența în familie”, în incinta Centrului DACIA.

Decada Tineretului se va încheia la 9 noiembrie cu un concert la Palatul de Cultură. Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Raional Soroca, Primăria municipiului Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, unul dintre partenerii media fiind Observatorul de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.