Escrocheria cu bagaje la 53 de lei, „uitate” în aeroportul din Chișinău, a revenit

0
152

ATENȚIE! Pe pagina de Facebook „Chișinăuu Airport” este promovată, inclusiv sponsorizat, informația falsă că aeroportul din Chișinău vinde online, cu 53 de lei, bagajele din depozit.

Informația este continuare a escrocheriilor despre bunuri scoase la vânzare pe Internet pentru 53 de lei. Aeroportul Internațional Chișinău nu a anunțat vreodată o astfel de intenție pe niciuna dintre platformele sale online. Pagina menționată nu este credibilă, anunțurile având informații contradictorii și greșeli gramaticale. În încercarea de a părea mai credibili, escrocii au publicat la postare comentarii de pe conturi false cu nume străine, în care arătau „conținuturile” bagajelor pe care le-ar fi cumpărat. Toate comentariile au apărut în intervalul a câteva minute. Postarea a fost distribuită și de profiluri ce par a fi reale.


Articolul precedentProfesia care aduce viață: Astăzi e Ziua internațională a moașelor / VIDEO
Articolul următorUn strop de lumină în inimile bătrânilor: Rezultatele campaniei ”Masa Bucuriei” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.