Echipa „Soroca-Baschet”, U-12, campioană a Republicii Moldova!

0
100

    Federația moldovenească de baschet a decis că, din cauza pandemiei de coronavirus, campionatul Republicii Moldova să nu fie reluat, iar echipele participante la competiție să fie stabilite pe locurile care le ocupau la momentul întreruperii campionatului.

Astfel, discipolii antrenorului Serghei Crudu au devenit campioni ai Republicii Moldova, zona de Nord. În cealaltă zonă, de Sud, campioni au devenit picii din orașul Dubăsari… Pe de altă parte, baschetbaliștii soroceni care participă în cea mai importantă competiție republicană, Divizia superioară, la întreruperea campionatului ocupau locul III, dar la această categorie titlul și locurile de pe podium se vor juca, după toate probabilitățile. Pentru a rămâne pe podium, elevii antrenorului Serghei Crudu mai au de disputat două meciuri grele, cu echipele din Chișinău și Bălți. Vă amintim că primele două locuri sunt ocupate, deocamdată, de sportivii din Cahul și Bălți. Altă pretendentă la medaliile de bronz, pe lângă soroceni, sunt și baschetbaliștii din Ceadâr-Lunga.

Articolul precedentLucrătorii medicali sunt de… „aldămaș”: a fost semnat Programul de acțiuni consacrate Anului Lucrătorului Medical
Articolul următorEnciclopedia sorocenilor celebri: muzicianul Eugen Coca
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.