Echipa Colegiului Tehnic Agricol a câștigat titlul de campioană a municipiului Soroca la baschet

0
86
 În sala sportivă a Palatului de cultură din Soroca a avut loc campionatul municipiului la baschet printre elevii liceelor și colegiilor. La competiție au participat echipele LT „Constantin Stere”, LT „Ion Creangă”, LT „A.Pușkin”, Colegiului „Mihai Eminescu”, Colegiului Tehnic Agricol și Colegiului de Arte „Nicolae Botgros”.
   Titlul de campioni și medaliile de aur au fost cucerite de baschetbaliștii de la Colegiul Tehnic Agricol. Locul II a fost câștigat de elevii LT „A.Pușkin”, iar locul III a revenit echipei Colegiului „Mihai Eminescu”.
   Echipele premiante au fost menționate cu Diplome, medalii și premii bănești. Pentru organizarea competiției, primăria Soroca a alocat 9.000 de lei. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAccident rutier la Ciripcău: un Ford Tranzit s-a ciocnit cu un GAZ. O pasageră a fost transportată la spital.
Articolul următorO mică crăpătură dintr-o tigaie poate elibera mii de particule de plastic
Articolul a fost publicat la comanda Asociaţia Presei Independente (API) din Republica Moldova. / Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă în mod necesar poziţia "Observatorul de Nord".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.