După un an de despărțire, a venit cu gândul de împăcare… dar iarăși le-a bătut

0
643
sursa: www.bing.com, Imagine generată de IA

Recent, Judecătoria Soroca a pronunțat o hotărâre  într-un caz de violență în familie. În ședința, bărbatul și-a recunoscut vina în fața instanței, recunoscând că a agresat-o pe mama fostei sale concubine.

În cadrul procesului, partea vătămată, a declarat că după ce fiica ei trăit cu agresorul timp de 12 ani, au decis să se despartă, deoarece bărbatul era violent, mai ales când consuma alcool. Timp de un an, au locuit separat, dar la data de 06.01.2023, bărbatul i-a solicitat permisiunea să vină în vizită pentru a se împăca. Cu această ocazie, au invitat și vecinii, au stat la masă și au consumat băuturi alcoolice.

După ce oaspeții au plecat, bărbatul a devenit violent: mai întâi a lovit-o pe fiica sa cu palma peste față, apoi pe ea a apucat-o de păr și a lovit-o cu capul de podea, a bătut-o cu picioarele, și apoi a strangulat-o cu mâinile. În ajutor i-a venit fiica, care l-a împins pe bărbat. Femeile au reușit să fugă la vecini, care ulterior au solicitat ambulanța și organele de poliție pentru a documenta cazul.

Dat fiind faptul că părțile s-au împăcate agresorul a primit o pedeapsă sub formă de muncă neremunerată în folosul comunității, în mărime de 135 (o sută treizeci și cinci) ore.


Articolul precedentSângele persoanelor care trăiesc 100 de ani arată diferențe majore față de ceilalți oameni
Articolul următorDescoperire macabră pe traseul Soroca – Cosăuți: Cadavrul unui bărbat găsit în șanț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.