După publicarea articolului lespedea de beton a fost scoasă

0
17

În ediţia nr. 40 a ziarului “Observatorul de Nord” scriam despre incidentul de pe strada Ştefan cel Mare a oraşului când o femeie a căzut împiedicându-se de o lespede de beton amplasată în mijlocul trotuarului.

Soroceanca era indignată că la 19:45 strada centrală nu era încă iluminată şi pe faptul că acea placă din faţa Colegiului de Arte punea în pericol securitatea pietonilor care se deplasau pe trotuar.

Viceprimarul oraşului Soroca Mihail Grabciuc ne-a promis atunci că autorităţile se vor clarifica cu această situaţie, iar agentul economic care a instalat acolo postamentul pentru panoul de publicitate îl va scoate. Recent viceprimarul ne-a informat că autorităţile au scos acea lespede, semn că zicala “bate şi ţi se va deschide” este valabilă şi pentru Soroca.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

Dezvoltarea paginii web a ziarului „Observatorul de Nord” este unul din obiectivele proiectului “Presa locală – dezvoltare prin digitalizare”, implementat de publicaţia independentă „Observatorul de Nord” şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.