După patru etape, TREI LIDERI ȘI UN OUTSIDER

0
321

Prognoza specialiștilor se adeverește, or actualul campionat al raionului Soroca la fotbal este unul foarte disputat și nimeni nu se poate încumeta să spună care echipe vor lupta pentru titlu și care vor ocupa ultimile locuri în clasament.

Dacă în alți ani lucrurile erau clare după primele meciuri, iar sorocenii și racovițenii se luptau mai mult între ei, de data aceasta majoritatea participantelor din campionat păstrează șanse reale de a ocupa un loc pe podium și invers, de a se situa pe locurile de la coadă. Ba mai mult, favoritele din anii trecuți au suferit câte două înfrângeri destul de usturătoare (din patru partide disputate!) și nu mai privesc la concurenți de sus în jos, dar invers. De altfel, etapa a patra poate fi considerată una din cele mai interesante, prin evoluția scorurilor, dar și prin prestația echipelor care, anterior, erau considerate pradă ușoară pentru favoriți. Astăzi nu mai există așa ceva și orice meci se poate termina cu orice scor. În primul rând, merită atenție meciul disputat pe stadionul municipal din Soroca, unde gazdele au fost întrecute de echipa din Visoca, care anul trecut mai că era „ciuca bătăilor”. Această victorie a visocenilor a fost mai mult decât meritată, iar scorul înregistrat este prea strâns în comparație cu situația reală din teren. Dacă scorul era mult mai mare nu cred că se supăra cineva. În al doilea rând, cu trei piese importante lipsă, formația Prietenia Agro a pierdut, la limită, meciul de la Șolcani. Nu în ultimul rând, sunt oarecum de mirare și scorurile înregistrate la Racovăț și Bădiceni, unde oaspeții au dat de înțeles că nu vor ceda cu una-cu două: SOROCA-VISOCA: 1-2; BĂDICENI-STOICANI: 2-1; RULTEHCOM-PRIETENIA AGRO: 4-3; STEAUA-RUBLENIȚA: 2-1. După patru etape clasamentul se prezintă astfel:

Duminică, 14 iulie, vor avea loc meciurile etapei a 5-a, care include meciuri extrem de interesante. Astfel, la Soroca gazdele vor avea meci greu cu liderul, RulTehCom. Viceliderul, Prietenia Agro, primește replica revelației campionatului, echipa din Visoca, racovițenii joacă în deplasare, la Stoicani, iar elevii lui Ilie Manea joacă acasă, cu echipa din Bădiceni. Începutul meciurilor la ora 10:00.

Dan AOLEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.