Dumitru Alaiba a discutat astăzi cu antreprenorii soroceni: vezi ce a răspuns ministrul la întrebări / VIDEO

0
350

Astăzi viceprim-ministrul Dumitru Alaiba, Ministru al Dezvoltării Economice și Digitalizării, a efectuat o vizită la Soroca. Acesta a vizitat pensiunea eco-turistică “Zăvoiul Nistrului”, a mers la magazinul Fabricii de încălțăminte “Tiras” și a discutat cu antreprenorii la Incubatorul de Afaceri Soroca.

Oficialul, însoțit de Ion Babici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și Veaceslav Burlacu, șeful Oficiului Teritorial Soroca al Cancelariei de Stat, a avut două întruniri separate cu agenții economici mici și mijlocii, dar și cu cei mari, din raionul Soroca. Viceprim-ministrul Dumitru Alaiba a ascultat întrebările celor prezenți și a venit cu răspunsuri și promisiuni că va soluționa unele dintre problemele menționate.

 


Articolul precedentTop 6 îngrășăminte pentru o înflorire spectaculoasă a mușcatelor
Articolul următorVremea la Soroca pentru marți, 2 aprilie 2024
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.