Duminică, 21 mai, alături de altă lume bună sorocenii vor umple Piața Marii Adunări Naționale / VIDEO

0
129

După Marea Adunare Națională, care a consfințit independența și suveranitatea Republicii Moldova și alte câteva evenimente de anvergură, care au avut loc pe piața principală a Chișinăului, Adunarea „Moldova Europeană”, din această duminică, are o încărcătură aparte și este, cu siguranță, unul din cele două evenimente, din prima jumătate a acestui an, care vor marca prezentul și viitorul nostru.

Or, Adunarea „Moldova Europeană” este un preludiu la Summitul celei de-a doua reuniuni a Comunității Politice Europene, care va avea loc pe data de 1 iunie 2023, ziua în care toată lumea va fi cu ochii pe Republica Moldova. Până atunci, însă, în această duminică, 21 mai, cu începere de la ora 11:00, toți moldovenii de bine, de bună voie și nesiliți de nimeni vor veni în PMAN.

Despre aceasta am discutat, în cadrul emisiunii „W” noi, ziariștii Vadim Șterbate și Victor Cobăsneanu. Vă propunem spre vizionare materialul VIDEO, dar nu înainte de a  ne exprima speranța că sorocenii, alături de altă lume bună din toată republica, vor umple PMAN și vom transmite un mesaj clar prietenilor noștri – Republica Moldova nu are viitor în afara Uniunii Europene!

Vizionare plăcută!

 

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

 

 

Articolul precedentAtenție, șoferi! Trafic suspendat în capitală
Articolul următor11 000 lei pentru atac la persoană și discriminare în raport cu un jurnalist
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.