DSE atenționează: Cad ţurţurii

0
109

După ninsoare, ger şi gheaţa de pe trotuare, oamenii se confruntă acum cu o nouă ameninţare – ţurţurii. Aceştia se formează la streşinile caselor şi blocurilor şi reprezintă un pericol de rănire a trecătorilor, informează Direcția Situații Excepționale Soroca.

“Ţurţurii pot trauma pcetățenii, dar pot crea şi pagube materiale, avariind autoturismele care stau parcate aproape de marginea acoperişurilor. La fel o altă problemă majoră o poate constitui şi acumularea de cantităţi mari de zăpadă pe acoperişurile caselor, blocurilor sau instituţiile din comune sau oraşe. Responsabilitatea de a îndepărta zăpada şi ţurţurii de pe acoperişuri cade în sarcina asociaţiilor de locatari sau a proprietarilor, pentru a nu pune în pericol viaţa trecătorilor. În cazuri mai grave, populaţia poate apela Serviciul 112”, Eugeniu Doga, Specialist PC al DSE Soroca.

Direcţia Situaţii Excepţionale Soroca atenţionează populaţia ca atunci când ies în stradă, să fie foarte prudenţi la căderea zăpezii şi a ţurţurilor, pentru a nu se alege cu probleme de sănătate.

Articolul precedentEugenia Rezuș: „Tata mi-a zis că orice medic poate fi pedagog, dar un pedagog nu poate fi medic”
Articolul următorUn apartament plin cu gunoi din Soroca, a luat foc
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.