Drumul Șolcani – Otaci, între rău și foarte rău / VIDEO NO COMMENT

0
577

Cei care circulă pe traseul construit din banii Guvernului Statelor Unite ale Americii până la Soroca şi mai apoi spre Şolcani au posibilitatea să se simtă ca într-un stat civilizat. Dar când ajung la răscrucea din preajma Şolcaniului începe calvarul.

https://www.youtube.com/watch?v=XEoerTAsNLc

Apropo, Ion Babici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova ne-a spus că este în pregătire un contract de finanțare cu BERD pentru acest drum.

Unii dintre cei care tradiţional mergeau spre localităţile din nordul raionului pe şoseaua care duce spre Otaci astăzi înconjoară acest traseu şi o iau pe drumul care duce spre Drochia. 

Video: Ludmila Marjinean

Articolul precedentFemeile rome refugiate din Ucraina, cum sunt discriminate în Republica Moldova
Articolul următorAstăzi este hram în 10 sate din raionul Soroca: neamurile sunt așteptate de la Zastânca și Cosăuți la Băxani și Volovița
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.