Droguri și arme, găsite de poliție într-o gospodărie din Cerlina, raionul Soroca 

0
1357

Trei arme, două kilograme de marijuana și tot atâtea semințe de cânepă au găsit oamenii legii într-o gospodărie din satul Cerlina, raionul Soroca. Poliția deschis o cauză penală și a reținut o persoană pe acest caz.

Potrivit unui comunicat, publicat de Inspectoratul de Poliție Soroca pe o rețea de socializare, astăzi, în cadrul perchezițiilor efectuate de către angajații inspectoratului la domiciliul unui locuitor al s. Cerlina, în urma măsurilor speciale de investigații, s-a stabilit că bănuitul realiza droguri de origine vegetală ,,marijuana” persoanelor de încredere, cu scop de a obține surse financiare, bunuri şi valori materiale.

Astfel, au fost depistate şi ridicate: două kg de marijuana, două kg de semințe de cânepă, o armă de model ,,Toz 63″, anul fabricării 1958, o armă de model ,,Hatsan 125″, o armă de vânătoare de model ,,Baical E 716″ şi două cartuşe.

Ca urmare, față de bănuit, a fost dispusă începerea urmăririi penale conform semnelor infracțiunii prevăzute de art. 217′ alin 4, lit.,,d” CP al RM (circulația ilegală, a substanțelor narcotice, psihotrope sau analoagelor lor, în scop de înstrăinare).

Totodată, în urma măsurilor întreprinse, persoana bănuită a fost reținut conform art. 166 a CPP a RM.

sursa foto: IP Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.