Drochia și Botoșani reuniți sub Steaua lui Eminescu / VIDEO

0
274

La Galeria de Artă a Muzeului raional de istorie, etnografie și artă din orașul Drochia a avut loc inaugurarea expoziției literare cu genericul „Poeții contemporani cu Eminescu”. Activitatea face parte din suita de evenimente culturale dedicate Zilei Naționale a Culturii.

Acest eveniment este rodul unei frumoase colaborări dintre Consiliul raional Drochia și Consiliul Județean Botoșani. Vernisarea expoziției a fost condimentată cu fragmente din biografia lui Mihai Eminescu, prezentate de elevi și Silvia Reșetnic, specialist principal la Direcția Educație Drochia, dar și cântece interpretate de Formația vocal – instrumentală „Art Soyuz – Band” și Formația „Noi”.

La fel ca parte a Zilei Naționale a Culturii, la Drochia este în curs de pregătire un eveniment deosebit de prezentare a proiectelor culturale și a oamenilor de cultură din acest raion. Între timp expoziția rămâne deschisă pentru admiratorii culturii și literaturii române.

Articolul precedent15 rafturi noi și 20 costume naționale pentru Biblioteca Publică Rudi
Articolul următorCod Galben de vânt puternic pentru astăzi, în intervalul orelor 05:00 – 18:00
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.