Două persoane candidează pentru funcția de purtător de cuvânt al Secției Administrație publică din cadrul Aparatului Președintelui raionului Soroca.

0
268
  Mâine, 10 ianuarie, cu începere de la ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliului raional Soroca va avea loc ultima etapă de concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist superior (purtător de cuvânt) al Secției Administrație publică din cadrul Aparatului Președintelui raionului Soroca.
   La acestă funcție atât de importantă, inclusiv pentru jurnaliștii din teritoriu, aspiră două persoane – doamnele Daniela Rusu și Valentina Cucer. (FOTO: Consiliul raional Soroca)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentChiar dacă ninsorile adevărate întârzie, meteorologii insistă – astăzi vom avea zăpadă
Articolul următorLa început de săptămână, leul moldovenesc se apreciază în raport cu euro și se depreciază în raport cu dolarul
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.