Două accidente rutiere în două zile

0
84
accident rutier

Două persoane au ajuns la spital cu traumatisme, iar un automobil a fost grav avariat în urma accidentelor rutiere produse zilele acestea pe teritoriul raionului Soroca.

Două persoane au ajuns la spital cu traumatisme în urma accidentului rutier produs la 18 decembrie. Potrivit poliției, accidentul a avut loc pe traseul M2, în apropierea satului Racovăț.

Grupul operativ ajuns la fața locului a stabilit că șoferul automobilului de model Dacia Logan nu a ținut cont de limita de viteza în condiții rutiere, în consecință a pierdut controlul volanului. Automobilul acestuia a ieșit pe contrasens tamponându-se cu un automobil de marca Audi. Conducătorul automobilului de marca Audi, care avea și un pasager la bord, nu a putut evita coliziunea. In urma impactului, conducătorul automobilului de model Dacia Logan s-a ales cu comoție cerebrală, celălalt șofer s-a ales cu leziuni corporale sub forma de comoție cranio-cerebrală, contuzia cutiei toracice. Ambii șoferi sunt internați la spital. Aceștia nu se aflau sub influența alcoolului, menționează oamenii legii. Pasagerul s-a ales și el cu comoție cerebrală și excoriația feței. Alte circumstanțe se stabilesc, informează Serghei Lozan, inspector principal al secției securitate publica al Inspectoratului de Poliție Soroca.

O mașină a fost grav avariată într-un alt accident rutier, produs cu o zi mai devreme pe traseul Soroca-Rublenița, în care au fost implicate trei automobile. Poliția a stabilit că, conducătorul automobilului Wolksvagen Pasat, având exces de viteză, a tamponat un alt mijloc de transport de model Wolksvagen Caddy, care vira la dreapta. În urma impactului automobilul de model Wolksvagen Caddy a fost deteriorat grav.

Un alt automobil de marca BMW nu a putut evita coliziunea și s-a tamponat cu mașina de model Wolksvagen Caddy, după care a ajuns într-un gard. În acest caz șoferii nu au avut de suferit, precizează poliția.

accident rutier
Sursa – IP Soroca
accident rutier
Sursa – IP Soroca
accident rutier
Sursa – IP Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.