Domnul Mihai Ghimpu a avut de o zi de naștere de neuitat. „Vinovată” de această surpriză se face AO „Casa Speranțelor”

0
178

  De o aniversare deosebită a avut parte domnul Mihai Ghimpu, beneficiarul Serviciului Locuință protejată din mun Soroca. Felicitări şi urări frumoase i-au adresat oaspeţii: şeful Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Soroca, domnul Vladimir Nicuța, doamna Aliona Perechiatco, şef –adjunct DASPF,  domnul Ion Gulica, directorul CPTPD Bădiceni şi  AO ,,Casa Speranțelor”. Surpriza cea mare a fost ştirea, că în cadrul campaniei ,,Împreună să-l ajutăm pe Mihai să se deplaseze”, lansată de AO ,,Casa Speranțelor”, au fost colectate resursele financiare necesare pentru procurarea acumulatorului la căruciorul cu rotile, cu ajutorul căruia se deplasează Mihai.

  Mulţumim Direcţiei Asistență Socială și Protecție a Familiei şi oamenilor de bună credință, cu suportul cărora visurile pot deveni o realitate!

  Activitatea este parte a proiectului „Acțiuni comune pentru o societate incluzivă”, implementat de AO „Casa Speranțelor” în cadrul proiectului „Servicii sociale durabile printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern”, co-finanțat și implementat de Fundația Soros-Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova, Alianța ONG-lor active în domeniul Protecției Copilului și Familiei și Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova.

  Sursa: AO „Casa Speranțelor”

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.