Doi soroceni, un bărbat și o femeie, au fost răpuși de COVID

0
379
Foto: pixabay.com

Ministerul Sănătății anunța, ieri, despre decesul a patru persoane – trei bărbați și o femieie. În total, de la începutul pandemiei în Republica Moldova au decedat 6261 de persoane.

Doi din cei patru răpuși ieri de COVID sunt soroceni, care au decedat la Spitalul clinic din Bălți.

Deces 6.258: Bărbat de 85 de ani din raionul Soroca, internat la Spitalul Clinic Bălți.

Deces 6.259: Femeie de 65 de ani din mun. Soroca, internată la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică.

Deces 6.260: Bărbat de 80 de ani din raionul Edineț, internat la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 6.261: Bărbat de 83 de ani din raionul Fălești, internat la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Articolul precedent11 soroceni depsitați cu COVID, ieri
Articolul următorCu o rată de vaccinare de 21.1 la sută, municipiul Soroca se numără printre localitățile cu cel mai înalt ritm de vaccinare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.