Doi israelieni, prinși la vama Moldovei cu arme nedeclarate

0
36

Doi cetățeni ai Israelului au încercat să transporte ilicit arme prin vama Republicii Moldova. Aceștia au fost depistați și urmează a fi sancționați. Armele au fost ridicate de către oamenii legii.

În primul caz, oamenii legii au supus controlului un mijloc de transport de model Hyundai. În rezultat, Poliția a depistat asupra unui cetățean al Israelului, în vârstă de 20 de ani, două pistoale pneumatice de model M84 calibru 177 (4,5 mm), camuflate în folie de aluminiu și ascunse în valiză printre haine.

În al doilea caz este vorba despre un cetățean israelian de 44 de ani, care conducea un automobil de model Land Rover. Asupra lui, oamenii legii au depistat un pistol pneumatic de model PM 49, recipiente cu CO2 și recipiente cu bile metalice, toate nedeclarate și ascunse printre lucruri personale.

Drept urmare, pistoalele și munițiile au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoanele riscă să fie sancționate.

sursa: stiri.md

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentLocalnicii iarăși protestează la un an de la blocarea drumului raional spre Vasilcău. Care e problema de această dată? / VIDEO
Articolul următorVox: Calitatea serviciilor de transport public în Soroca, ce spun locuitorii ? /VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.