„Doar”  296 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. La Soroca avem cu ce ne lăuda.

0
301

  Zicem „doar”, fiindcă numărul de teste efectuate a fost incomparabil mai mic decât în zilele precedente – 989. Aceasta însemnă că cota de infectare este chiar mai mare ca de obicei. Ne bucură un singur lucru – în raionul Soroca nu au fost înregistrate noi cazuri de infectare.

Astfel, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 36 700 de cazuri. Din numărul total de cazuri, 20 sunt lucrători medicali: medici – 6, asistenți medicali -15. Dintre persoanele infectate, 544 sunt în stare gravă, dintre care 33 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată. Alte 365 de persoane au fost tratate și externate. În total, 25 504 persoane au fost tratate de COVID-19.

 

Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea a două decese provocate de COVID-19:

Deces 991: Femeie de 75 ani, din raionul Dondușeni. Internată la data de 12 august, la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 992: Bărbat de 79 ani, din raionul Criuleni. Internat la data de 29 august, la SR Criuleni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.


Articolul precedentToată lumea se pregătește de noul an de învățământ. Unde și cum vor învăța copiii?
Articolul următorLimba – organul musculos care face legătura între mărul lui Adam și părul lui madam.
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.