Direcționează impozitul pe venit pentru o speranță

0
36

Apel către oamenii de bună credință

Vrei să contribui la ajutorul persoanelor cu boli incurabile din bugetul statului …  atunci acest articol este pentru tine.

Anul 2022 Asociația Obștească „Angelus Soroca” a avut la îngrijire 193 pacienți, care au primit asistență medicală gratuită la domiciliu, asistență psiho-socială, medicamente, produse para-farmaceutice, stome și scutece.  Pentru ca și în continuare asociația să poată oferi servicii medicale paliative, avem nevoie și de suportul celor din jur.

Mulțumim mult persoanelor care în anul trecut au direcționat 2% către asociația noastră. Cu ajutorul acestor bani, au fost procurate produse alimentare și igienice, care s-au distribuit la domiciliul bolnavilor. Datorită Legii 2%, fiecare persoană fizică are posibilitatea să direcționeze 2% din impozitul pe venit către asociația noastră, în scopul susținerii acestor persoane suferinde. Este foarte important că poți ajuta fără a scoate bani din buzunar, și poți decide unde va merge o parte din impozitul tău pe venit.

Unicul lucru este de a merge la Serviciul Fiscal de Stat, cu codul fiscal al asociației, pentru a face direcționarea Nu vă costă nimic! Nu pierdeți nimic! Nu e din banii proprii!       E din banii statului!

Cod Fiscal 1013620006182

Mai multe detalii pe adresa: or. Soroca, str. M.Malamud 10/2 (lângă hotel „Nistru”)

Tel.069589838, email: angelus.soroca@gmail.com

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentTeatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău vine mâine la Soroca cu un „spectacol-anticorupție”
Articolul următorEgoreni: a dorit să facă un bine, dar s-a întâmplat ca întotdeauna / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.