Din 1 septembrie, dezbaterile politice au revenit la TVR MOLDOVA

0
19

                         

Ileana Pîrgaru şi Vasile Munteanu pun Punctul pe AZi, în direct, de luni până vineri, de la ora 19.00. Şi în acest sezon, prioritatea lor şi a invitaţilor este de a analiza principalele evenimente politice, economice şi sociale din Republica Moldova, în context local, regional şi european.

De luni până miercuri, gazda emisiunii va fi jurnalista Ileana Pârgaru, iar în fiecare seară de joi şi vineri, programul va fi moderat de jurnalistul Vasile Munteanu. Sezonul se anunţă a fi unul al dezbaterilor fierbinţi, în contextul în care, la 1 noiembrie, în Republica Moldova vor avea loc alegeri prezidenţiale.

ILEANA PÎRGARU, jurnalist TVR MOLDOVA: “Cu echidistanţă şi corectitudine vom dezbate împreună cu invitaţii noştri cele mai importante subiecte ale momentului. Criza pandemică, situaţia economică, animozităţile politice şi problemele zilnice ale oamenilor vor face agenda emisiunii. Cu maximă responsabilitate vom trata şi scrutinul prezidenţial din 1 noiembrie. Politicieni de la guvernare şi din opoziţie, experţi notorii şi formatori de opinie, toţi factorii de decizie ai Republicii Moldova vor fi invitaţi în studioul Punctului pe AZi”.

VASILE MUNTEANU, jurnalist TVR MOLDOVA: “Echipa emisiunii Punctul pe AZi revine cu forţe noi, dar cu aceeaşi determinare de a analiza şi comenta cele mai importante evenimente din stânga Prutului cu obiectivitate, echidistanţă şi corectitudine, aşa cum a fost, de fapt, din momentul lansării emisiunii pe piaţa mediatică din Republica Moldova. În pofida frământărilor politice de la Chişinău, vom continua să analizăm experienţa României în parcursul său european şi democratic, vom dezbate bunele practici ale statelor membre al Uniunii Europene şi vom încerca să aducem Europa acasă, asigurând, în primul rând, o conexiune tot mai puternică între cele două maluri ale Prutului”.

ZINA CERCHEZ, producător Punctul pe AZi: “Ne propunem să vă aducem cei mai interesanți invitați: politicieni, guvernanți, analiști politici, candidați la prezidențiale, pe care îi vom pune faţă în față cu realitatea, altfel încât să vă alegeți viitorul în cunoștință de cauză, deoarece scopul nostru este de a vă informa obiectiv și imparțial. Crezul nostru rămâne același: un telespectator informat este un câștig pentru democrație!”.

 Vă aşteptăm în fiecare seară, de luni până vineri, la ora 19.00, la Punctul pe AZi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.