Detalii despre reparația traseului G14. Ce lucrări se fac?

0
34

De la începutul acestei săptămâni circulația este restricționată pe traseul G14, care leagă  satul Zastânca (regiunea Candeba) de municipiul Soroca. O parte din lucrări au fost executate, comunică responsabilii de la întreprinderea “Magistrala-Nistru” SRL, responsabilă de reparație.

Lucrările de reparație se desfășoară pe o porțiune de până la 3 km (pe o suprafață totală de 19 200 metri pătrați), începând de la Podul Bechir și până la marginea satului Zastânca (regiunea Candeba), unde se termină drumul reparat anterior de STRABAG, în proiectul de reabilitarea traseului Sărăteni-Soroca.

În prezent, drumarii execută lucrări de pregătire pentru asfaltare. Potrivit șefului de șantier, Eduard Mustață, pe o porțiune de 450 m începând de la Podul Bechir, a fost aplicat un strat e egalizare din asfalt. Totodată se lucrează la nivelarea suprafeței carosabilului și restabilirea pantei. Ulterior va fi aplicat un strat final de 4 cm de asfalt, a mai spus specialistul.

Lucrările de reparație au demarat luni, 28 mai și se vor încheia la 15 iunie. În această perioadă accesul transportului  pe traseul menționat este interzis în intervalul orelor 8.00-20.00.

În orele indicate, conducătorii auto pot ajunge în municipiul Soroca pe traseul de ocolire R 14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.