Detalii despre accident: Un șofer și trei pasageri au avut de suferit

0
79

Trei persoane au fost transaportate la spital în urma unui accident rutier, produs astăzi. Două unități de transport s-au tamponat, una fiind avariată considerabil. Impactul a avut loc pe traseul, Chișinău-Soroca, în regiunea localității Ocolina.

În urma cercetării la fața locului, poliția a stabilit că șoferul autocamionului de model GAZ 66, care circula pe un drum secundar, îndreptându-se spre municipiul Soroca, ajuns în intersecție, acesta nu a cedat trecerea microbusului de marcă Mercedes, care se deplasa regulamentar pe traseul R14, având prioritate. Unitățile de transport, în care se aflau și pasageri, s-au tamponat violent.

Potrivit Ludmilei Sochircă, ofițer de presă a Inspectoratului de Poliție Soroca, șoferul autocamionului a fost supus testării alcoolscopice, rezultatul fiind negativ. “In urma accidentului rutier, conducatorul microbuzului s-a ales cu leziuni corporale sub forma de fractură a piciorului drept, traumă cranio-cerebrală și escoriații ale feței. Unul dintre pasageri de asemenea s-a ales cu traumă cranio-cerebrala și escoriații ale feței, aceștia fiind transportați la spital de către serviciul 903. Totodată s-a adresat la secția de internare a Spitalului raional Soroca, solicitând îngrijiri medicale și pasageril autocamionului de model GAZ”, ne-a comunicat Serghei Lozan, inspector principal al Secției securitate publică a Inspectoratului de Poliție Soroca. Mașinile transportau produse alimentare într-un caz și lemne, în celălalt caz. Alte circumstanțe se stabilesc.

Poliția îndeamnă conducătorii auto să țină cont de condițiile meteo în perioada rece a anului și să respecte prevederile Regulamentului de Circulație Rutieră, pentru a evita situații de risc și accidente rutiere. Totodată sunt indemnați să se deplaseze cu atenție și pietonii, pentru a evita implicarea lor în accidente rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.