Despre protestul fermierilor: Natalia Gavriliță – are motivație politică, Alexandru Slusari – această afirmație este o ofensă  

0
110

  După cum v-am relatat anterior, pentru astăzi este preconizat un protest , organizat de Asociația „Forța Fermierilor din Republica Moldova”. La acțiune urmează să participe fermieri din mai multe raioane ale republicii, nu și din raionul Soroca.

  Fiind invitată la emisiunea „În profunzime” de la Pro TV,  premierul Natalia Gavrilița a spus că protestul fermierilor are o motivație politică. Cu această afirmație nu a fost de acord ex-deputatul Alexandru Slusari, care a considerat spusele premierului drept „ o ofensă în adresa agricultorilor”.  „Special am analizat apartenența politică a  delegației producătorilor agricoli, care a participat la întâlnirea de lucru cu doamna Gavriliță și am constatat doi sunt  de la PAS,  doi de la Platforma DA,  unul de la Democrația Acasă, iar altul fost liberal și la moment consilier independent în consiliul raional. Restul – persoane apartinice. Interesele căror forțe politice reprezintă acești oameni ai gliei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.