Deschiderea oficială a Taberei “La Dumbravă” în 100 de imagini / GALERIE FOTO

0
1157

Aseară a avut loc deschiderea oficială a Taberei “La Dumbravă” din raionul Soroca. Copiii din primul schimb au venit de luni aici și în scurt timp au reușit să se împrietenească și să formeze găști, iar ce mai talentați elevi și educatori au urcat pe scenă, fiind susținuți de semenii lor cu aplauze și dansuri.

Atmosfera a fost una de sărbătoare, cu cântece, dansuri, acrobații și veselie, semn că după un an de școală, elevii au meritat din plin o vacanță la această tabără. Am decis să surprindem evenimentul într-o galerie foto pe care vă îndemnăm să o vedeți mai jos și să o distribuiți.


Articolul precedentInspectoratul de Poliție Soroca desfășoară în prezent activități de prevenire a furturilor patrimoniale în raion
Articolul următorEURO 2024: Ucraina s-a supărat pe România și Slovacia, deși… Trebuia s-o „bată” pe Belgia și nu avea nici o problemă
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.