Deputatul Ion Babici: Anul 2023 va fi unul de șantier pentru raionul Soroca

0
558

  Deputatul sorocean, Ion Babici, scrie pe pagina sa de Facebook că, în legislativ s-a votat în două lecturi  ”Proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de modificare nr. 3 la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova şi Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare privind realizarea lucrărilor de construcție şi reabilitare a drumurilor în Republică”.

   Conform deputatului, 50 milioane de euro vor fi alocați pentru construcția și reparația a două porțiuni de drum de la nord și anume: Reabilitarea și modernizarea sectorului de drum R14, Soroca către Arionesti, total 31 km; Reabilitarea și modernizarea sectorului de drum R8.1, Arionești către Otaci, total 9,4 km.
Anul 2023 va fi unul de șantier pentru Soroca.
FELICITĂRI pentru Guvernul Republicii Moldova și în mod special Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Agenția de Stat a Drumurilor!
FELICITĂRI pentru localitățile Șeptelici, Cremenciug, Iarova, Balinți, Balinții Noi, Bădiceni, Grigorăuca, Sobari, Dărcăuți, Malcăuți, Visoca, Rudi, Tătărăuca Veche, Tătărăuca Nouă, Decebal, Niorcani, Oclanda, Slobozia Nouă, Tolocănești, Livezi, Valea, Teleșeuca Nouă, Pocrovca, Arionești, Unguri!
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentLa Penetenciarul din Soroca s-a sinucis un tânăr de 20 de ani
Articolul următorAccident grav în raionul Florești. Patru persoane au fost spitalizate
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.