Democrații soroceni rămân în coaliție cu socialiștii

0
569

Acum o săptămână Partidul Democrat din Moldova a acuzat Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, și în special pe deputata Aliona Pelipețchi, că ar sta în spatele plecării celor opt primari din raionul Soroca. Între timp democrații soroceni au discutat cu socialiștii, apoi s-au întrunit în ședința biroului lărgit și au decis că rămân în coaliție.

„Au fost opinii diferite, ne-a declarat Ghenadie Muntean, președintele OT PDM Soroca, o parte sunt pentru ieșirea din coaliție, alții ca să rămânem. Noi înainte de ședință am avut o discuție cu doamna Aliona Pelipețchi și Veaceslav Rusnac, iar doamna deputat s-a jurat că nu are nimic cu plecarea primarilor democrați din partid. Marea majoritate a colegilor din partid s-au expus să rămânem în coaliție cu socialiștii. Așa vom face, dar rămâne să vedem cât de sinceri au fost partenerii noștri”.

Amintim că în spațiul public a fost lansată o declarație precum că opt primari din raionul Soroca au decis să părăsească rândurile PDM, între timp doi au revenit deja în partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.