Decor de sărbători de la „Clubul Împreună”

0
46

Ţi-ai decorat casa? Dacă nu ai reuşit sau eşti în criză de idei, atunci îţi propunem câteva idei de decor bune pentru casă şi birou. De curând, membrii Clubului „Împreună” Soroca au trudit ca să confecţioneze obiecte de decor tocmai potrivite pentru sărbătorile de iarnă. Ajutaţi de echipa centrului şi voluntarii de la Colegiul „Mihai Eminescu”, beneficiarii au creat cunune bune de înfrumuseţat uşa de la intrare, mai multe modele de brazi, jucării pentru brad etc.

dsc_0022

Beneficiarii clubului în proces creativ

„Fiind în preajma sărbătorilor de iarnă şi de Crăciun, am decis să confecţionăm mai multe obiecte de decor tematice. Acestea au fost create în cadrul Atelierului de ergoterapie, desfăşurat în Clubul nostru. Împreună cu beneficiarii noştri am lucrat cu mult drag, iar dacă cineva va considera că aceste lucrări merită să-i înfrumusețeze casa sau locul de muncă, vom fi bucuroşi”, a menţionat Inna Şoimu, coordonatoarea centrului.

dsc_0017

Alături de voluntarele Colegiului „Mihai Eminescu”

„Mi-a plăcut cel mai mult să confecţionez brăduţi din hârtie”, a menţionat Roman, unul dintre beneficiarii centrului. Serghei, în schimb, are grijă să aranjeze o cunună de sărbătoare în incinta Centrului, pentru atmosferă.

dsc_0028 dsc_0026

Câteva dintre lucrările beneficiarilor

În cadrul clubului, de curând a fost creat şi un atelier de croitorie, astfel beneficiarii vor avea posibilitatea să-şi dezvolte abilităţile şi în acest domeniu, creând diverse lucrări. Procurându-le, putem susţine beneficiarii Clubului, care sunt persoane cu necesităţi speciale, dornice să se manifeste în societate şi să susţinem Clubul „Împreună” Soroca, unde li se oferă această oportunitate.

dsc_0035

Prin muncă și răbdare, apar jucăriile pentru brad

Amintim că lucrările beneficiarilor sunt expuse la majoritatea expoziţiilor şi sărbătorilor organizate în Soroca.

dsc_0038

Procesul creativ e în toi

dsc_0031

Sărbătoarea trebuie să înceapă la ușa de la intrare

Clubul “Împreună” Soroca a fost inaugurat în luna august curent prin proiectul REDIS NET, finanțat de ADA și Pro Mente, şi este frecventat de 15 soroceni cu necesităţi speciale de diferite vârste. Instituţia este deschisă şi pentru noi beneficiari.


Articolul precedentSALVATORII ATENŢIONEAZĂ: Prudenţă pe gheaţă!!!
Articolul următorSatele în așteptarea turiștilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.