Declarație politică: FOȘTI MEMBRI PDA SOROCA VOTEAZĂ PP AUR

0
220

Publicitate electorală

Noi, foștii membri ai Partidului Democrația Acasă, declarăm oficial că din cauza comportamentului și acțiunilor neadecvate ale așa-numitului „Președinte PDA”, Vasile Costiuc, părăsim formațiunea. Domnul Costiuc a încălcat flagrant Statutul PDA, introducând în liste persoane compromise, ignorând idealul național, falsificând în acte organizarea și petrecerea Congresului și altele. Prin prezenta declarație, ne anunțăm neafilierea politică și chemăm alegătorii din municipiul și raionul Soroca să nu-și dea votul pentru Partidul Democrația Acasă, care este o formațiune-spoler și să voteze, la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Partidul Politic Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), nr.14 în Buletinele de vot.

Stimați compatrioți, cei cu inima română! Votând AUR, avem șansa să ne reunim cu Țara-mamă România, or numai astfel ne putem integra mai rapid în Uniunea Europeană și Blocul Nord-Atlantic (NATO). Numai așa vom deveni o Țară puternică și prosperă din toate punctele de vedere. Acest popor merită să fie fericit și va fi fericit votând Alianța pentru Unirea Românilor.

Semnează:

BORDIAN Simion, BIȚA Anatolie, SCÂNTEIANU Mircea, ȚAPU Ecaterina, CIUBOTARU Valeriu


Articolul precedentO femeie din raionul Soroca a fost răpusă de covid și o persoană a foat confirmată infectată
Articolul următorElevii au mers azi în excursie la DSE Soroca / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.