Declarație: Consilierii PSRM din Zastânca părăsesc formațiunea și se declară neafiliați

2
1653

    Cu regret, în ultima perioadă Republica Moldova se află pe făgașul instabilității politice. În aceste condiții, aleșii locali devin principala verigă, menită să apere interesele cetățenilor. Pentru aceasta, însă, aleșii locali au nevoie de o conducere puternică, care să le ofere susținere. Până recent, această conducere se întruchipa în Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM).

   Din păcate, în ultima perioadă lucrurile s-au înrăutățit simțitor, iar evoluțiile de pe scena politică demonstrează că actuala conducere a PSRM este absolut dezorientată. Nu mai există viziune și un Program concret pentru susținerea activului organizației primare și rezolvarea problemelor cetățenilor. Actuala conducere a PSRM nu-și mai onorează promisiunile pe care le-am făcut noi, membrii echipei, cetățenilor.

   În aceste condiții noi, echipa de consilieri locali ai PSRM din satul Zastânca, Raionul Soroca, nu suntem de acord cu politica promovată de PSRM și, cu regret, anunțăm că și alegătorii sunt dezamăgiți de atitudinea iresponsabilă a conducerii partidului. Noi, consilierii locali ai Partidului Socialiștilor DIN SATUL Zastânca nu mai vedem motivul pentru care să continuăm să facem parte dintr-un partid cu viziuni politice neclare și interese personale.

   Nu mai considerăm necesară prezența în Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, în condițiile când interesele conducerii formațiunii politice nu coincid cu interesele și problemele cetățenilor.

   Anunțăm oficial că părăsim PSRM și ne vom continua activitatea independent, fiind neafiliați politic.

   Totodată, anunțăm că și fracțiunea PSRM din Consiliul local Zastânca își suspendă activitatea.

MÂȚU Vasile,

LUNGU Olga,

COVALCIUC Valeriu,

PROCOPI Ana,

VIERU MIHAIL.

2 COMENTARII

  1. Toți cetățenii trebuie sa se lupte pentru dreptate și adevăr ,fiind uniți și fără teama ,ca sa doboare corupția , vinzatorii de neam și cei care nu iubesc acest pămînt care a fost ciștigat cu batalii de ȘTEFAN CEL MARE,și de POPORUL PATRIOT care iubesc acest pămînt și acest neam cu adevărat !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.