De Paștele Blajinilor, doi polițiști la un cimitir

0
312
fotografie simbol

    Conform anunțului făcut de Inspectoratul General al Poliției, peste 3000 de polițiști, carabinieri și salvatori vor asigura ordinea publică în cele circa 1500 de cimitire din Republica Moldova.  

Şeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, a declarat că cei circa 3000 de angajaţi ai forțelor de ordine vor asigura şi patrularea în cartierele blocurilor de locuit, pe străzi și sectoarele cu flux sporit de cetăţeni, pentru neadmiterea încălcării ordinii publice şi a furturilor… Paiu a îndemnat cetăţenii să evite ieşirile în zonele de agrement şi a amintit că, în contextul situației epidemiologice, aflarea în locuri publice se admite pe o perioada scurtă de timp, cu respectarea distanţei sociale. Acesta a mai îndemnat cetăţenii să fie atenți la bunurile personale, iar dacă se pomenesc în situații dificile, să apeleze 112.

La rândul său, Oleg Graur, comandant-adjunct la Inspectoratul General de Carabinieri, a declarat că misiunea carabinierilor în această perioadă va consta în patrulări pe întreg teritoriul ţării, iar șeful adjunct al Inspectoratului General pentru Situaţii Excepţionale, Alexandru Oprea, a precizat că zilnic vor fi antrenați peste 450 de pompieri și salvatori şi circa 160 de autospeciale, pentru a ajuta persoanele pomenite în situații excepționale. (INFO OdN)

Articolul precedentDe-ale COVID-ului
Articolul următorVIDEO: Ana Morari “Am înţeles cât este de important să faci ceea ce-ţi place”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.