De Paștele Blajinilor, doi polițiști la un cimitir

0
310
fotografie simbol

    Conform anunțului făcut de Inspectoratul General al Poliției, peste 3000 de polițiști, carabinieri și salvatori vor asigura ordinea publică în cele circa 1500 de cimitire din Republica Moldova.  

Şeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, a declarat că cei circa 3000 de angajaţi ai forțelor de ordine vor asigura şi patrularea în cartierele blocurilor de locuit, pe străzi și sectoarele cu flux sporit de cetăţeni, pentru neadmiterea încălcării ordinii publice şi a furturilor… Paiu a îndemnat cetăţenii să evite ieşirile în zonele de agrement şi a amintit că, în contextul situației epidemiologice, aflarea în locuri publice se admite pe o perioada scurtă de timp, cu respectarea distanţei sociale. Acesta a mai îndemnat cetăţenii să fie atenți la bunurile personale, iar dacă se pomenesc în situații dificile, să apeleze 112.

La rândul său, Oleg Graur, comandant-adjunct la Inspectoratul General de Carabinieri, a declarat că misiunea carabinierilor în această perioadă va consta în patrulări pe întreg teritoriul ţării, iar șeful adjunct al Inspectoratului General pentru Situaţii Excepţionale, Alexandru Oprea, a precizat că zilnic vor fi antrenați peste 450 de pompieri și salvatori şi circa 160 de autospeciale, pentru a ajuta persoanele pomenite în situații excepționale. (INFO OdN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.