De mâine, 21 instituții de învățământ din raionul Soroca vor activa în condiții de COD VERDE SAU GALBEN, 4 instituții – COD PORTOCALIU și 21 instituții – COD ROȘU

0
2208
Concursul între elevi s-a desfășurat în spațiul online, precum și lecțiile în ultima vreme

   Mâine instituțiile de învățământ din Republica Moldova reiau procesul educațional și, nu oricum, dar în corespundere cu deciziile Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. Astfel, CNESP a decis că procesul de studii va fi organizat  în baza a trei scenarii, în funcție de evoluția situației epidemiologice din fiecare localitate. 

    După cum ne-a relatat doamna Angela Mușenco, din totalul de 46 instituții de învățământ din raionul Soroca 21 instituții, vor activa în condiții de COD VERDE ȘI GALBEN – participarea zilnică a elevilor  cu prezență fizică în instituțiile de învățământ, 4 instituții – în condiții de COD PORTOCALIU- participarea zilnică cu prezență fizică în instituțiile de învățământ a  elevilor din învățământul primar, elevilor din clasele absolvente a IX-a, a XII-a, iar 21 de instituții în condiții de COD ROȘU – participarea zilnică cu prezență fizică în instituțiile de învățământ a elevilor din învățământul primar; participarea zilnică cu prezență fizică în instituțiile de învățământ a unui contingent de 50% din numărul total de elevi ai claselor absolvente.

Articolul precedentVeste bună: tulpina britanică de COVID – 19 nu a fost confirmată în Republica Moldova
Articolul următorRaionul și municipiul Soroca intră sub COD ROȘU de COVID-19
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.