De mâine, 1 decembrie, vom plăti mai mult pentru curentul electric – 5,60 lei/i/kWh (fără TVA)

0
514

   De ceea ce ne-am temut, de aceia nu am scăpat – de la 1 decembrie vom plăti mai mult pentru curentul electric – 5,60 lei/i/kWh (fără TVA) sau cu 8 bani mai puțin decât a solicitat S.A. „Furnizarea energiei electrice Nord” , comparativ cu 4,81 lei/kWh (fără TVA), cât am plătit până la începutul iernii.

  De altfel, pentru prima dată, în ultima vreme, consumatorii din nord vor plăti mai puțin decât cei di centru și sud, care vor achita 5,91 lei kw/h. Aceasta a fost decizia Agenției Naționale de Reglementare în Energetică.

 

 

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentNu mai puțin de 70 la sută din cei care vor primi compensații fac parte din cea mai mare categorie de vulnerabilitate
Articolul următorDupă vestea rea, vine vestea bună – tariful la curentul electric va fi compensat. Vezi cui și cu cât
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.