Acasă ! De luni, 9 noiembrie, intră în vigoare o nouă listă a țărilor...

De luni, 9 noiembrie, intră în vigoare o nouă listă a țărilor din „zona roșie”

0
361
Foto: pixabay.com

Recent, autoritățile de la Chișinău au actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic sporit de transmitere a COVID-19, clasificate în „zona roșie”. Astfel, cetățenii RM care vin din statele care nu se regăsesc în această listă nu vor mai fi obligați să stea 14 zile în autoizolare. 

Lista care va intra în vigoare din 9 noiembrie se referă la statele cu incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egală cu 50 de cazuri la 100.000 populație. Toate persoanele care traversează frontiera de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova şi vin direct sau în tranzit din statele clasificate ca „Zona Roşie” vor completa în mod obligatoriu fișa epidemiologică şi vor respecta regimul de autoizolare de 14 zile.


Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Pe timp de secetă…
Articolul următorCum ne bucurăm de natură fără a-i dăuna
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.