De ce să pui un pantof în seiful din camera de hotel. Secretul stewardeselor în călătorii

0
846

Una dintre cele mai mari probleme atunci când vine vorba de vacanța în străinătate este grija de a nu pierde sau de a nu uita actele de călătorie. Prin urmare, una dintre măsurile la care mulți apelează atunci când ajung în camera de hotel este să le depoziteze, alături de alte obiecte de valoare, în seifele puse la dispoziție de unitatea de cazare.

Secretul stewardeselor în călătorii

Cu siguranță nimeni nu și-ar dori să ajungă în această situație, fapt pentru care însoțitorii de bord vin cu anumite recomandări pentru turiști. O stewardesă pe nume Esther, a dezvăluit pe rețelele sociale motivul pentru care ar trebui să punem întotdeauna un pantof în seiful hotelului la care ne cazăm. Nu este vorba de nicio superstiție sau de un mod de a atrage norocul, dimpotrivă.

Este un truc ingenios care te va scăpa de grija că ai putea uita ceva încuiat în seif. Sfatul este menit să le reamintească călătorilor că ar putea avea alte bunuri în căsuța cu cod care trebuie să fie luate înainte de a părăsi hotelul. Întrucât nu vei pleca niciodată desculț de la cazare, vei fi nevoit să deschizi seiful pentru a lua pantoful deci, cu această ocazie vei verifica și seiful înainte de a părăsi locația.

sursa: playtech.ro

Articolul precedentPisica ta se enervează când o îmbrățișezi? Motivul te va surprinde, cu adevărat
Articolul următorPlanta care te scapă de țânțari și muște. Trebuie să o așezi la geamuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.