De ce să nu deschizi frigiderul sau cuptorul cu microunde când ești ud pe mâini

0
168

Cu siguranță te-ai grăbit și tu și după ce ai apucat să speli câteva vase ți s-a terminat timpul la cuptorul cu microunde sau ai fost nevoit să bagi ceva repede în frigider. Unii oameni sunt chiar foarte haotici atunci când se află în bucătărie, motiv pentru care trebuie să fie mai atenți la anumite detalii. Puține persoane știu, dar nu trebuie să deschizi ușa frigiderului sau cuptorul cu microunde dacă ai apă pe mâini. 

Experții susțin că atunci când iei o conexiune și o conectezi la curentul electric este posibil ca trupul tău să funcționeze ca un conductor de energie și este cel mai probabil să primești un șoc electric ce poate să creeze în unele cazuri probleme semnificative.
Una din cele mai grave situații este atunci când nu porți pantofi și corpul uman devine astfel circuit închis. Acest detaliu împiedică energia să iasă în alt corp provocând probleme majore.
Indiferent dacă vii de afară ud din cauza ploii, dacă nu ai terminat vasele de spălat sau dacă te întorci de la baie după ce te-ai spălat, nu uita să te usuci pe mâini. Trebuie să faci asta înainte de a pune mâna pe orice aparat electric pe care îl ai în casa ta.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentФЕЙК: Компания GREEN CARD увеличивает шансы на получение грин-карты США
Articolul următorArmele nucleare tactice – cât de periculoase sunt și cine va avea de suferit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.