De ce citesc “Observatorul de Nord”: problemele transpuse sunt actuale și reprezintă poziția cetățenilor

0
359

Ziarul “Observatorul de Nord” este gata să fie alături de voi încă un an, dar pentru aceasta credem că sunt necesare două ingrediente importante. Prima — să abonați ziarul, iar a doua — să înțelegem mai bine de ce citiți “Observatorul de Nord”, ca să perseverăm și în 2023.

Diana TANAS: Citesc Observatorul de Nord fiindcă este o publicație echidistantă și transparentă, iar problemele transpuse sunt actuale și reprezintă poziția cetățenilor.

Natalia COROBCEAN: Atunci când undeva îmi pare că nu-i corectă informația locală, mă uit și în altă parte. Așa se întâmplă până nu dai de o sursă care-ți place și apoi urmărești numai sursa ceea. Oricum, mă mai uit și acum nu doar la Observatorul de Nord. Deși, de când am dat de Observatorul, am rămas în principiu la acesta.

Iulian GHERASIM: Eu consider ca daca ești informat, atunci ești înarmat. Din acest motiv am ales ziarul nostru local independent și nepolitizat Observatorul de Nord.

Ion SPĂTARU: Observatorul de Nord este un ziar independent, nefiind finanţat de autorităţi şi partide politice, prin urmare nu le face “JOCUL”.


Articolul precedentÎn atenția cârcotașilor: porțile de fotbal ale noului stadion de la Soroca „se cârligă” nu pentru că ar fi rău instalate, dar … fiindcă așa sunt normativele / VIDEO
Articolul următorMotiv de bucurie: zilele de 2 ianuarie și 8 mai vor fi considerate zile de odihnă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.