De ce citesc “Observatorul de Nord”: face jurnalism de calitate și aflăm cele mai fresh noutăți din prima sursă!

0
33

Ziarul “Observatorul de Nord” este gata să fie alături de voi încă un an, dar pentru aceasta credem că sunt necesare două ingrediente importante. Prima — să abonați ziarul, iar a doua — să înțelegem mai bine de ce citiți “Observatorul de Nord”, ca să perseverăm și în 2023.

Ana SAVCA: Urmărim și citim pagina de Facebook a Observatorul-ui din comoditate. Ne apar mereu noutățile în feed, putem selecta rapid informația care ne interesează cu un singur click. Ne place Observatorul de Nord pentru că nu are apartenență politică, face jurnalism de calitate și aflăm cele mai fresh noutăți din prima sursă! Multă baftă! Suntem mereu „cu ochii pe voi”!

Victoria CONIȘESCU: Observatorul de Nord — ziarul ce ne aduce zi de zi informații utile. Echipa este formată din oameni profesioniști, talentați, sârguincioși și iscusiți. Multe articole am publicat în ziar, sper să colaboram și în continuare. Succes în anul care vine și cât mai mulți cititori fideli!

Anișoara SPINEI: Pentru a fi informată despre ce se petrece în Soroca, dar și în lume, eu foarte des deschid postările publicate de Observatorul de Nord, îmi place că este totul scurt și clar, că avem ziarul nostru local unde lucrează profesioniști în care pot avea încredere și mă bucur că putem să-i susținem prin accesări și abonări la ziar.

 

Articolul precedentAccident rutier la Bujorăuca. S-au tamponat două automobile
Articolul următorTop 5 cele mai urmărite Interviuri cu soroceni din 2022 / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.