De ce citesc “Observatorul de Nord”: cest ziar este despre noi și pentru noi

0
96

Ziarul “Observatorul de Nord” este gata să fie alături de voi încă un an, dar pentru aceasta credem că sunt necesare două ingrediente importante. Prima — să abonați ziarul, iar a doua — să înțelegem mai bine de ce citiți “Observatorul de Nord”, ca să perseverăm și în 2023.

Ana BEJAN: Este un ziar independent și național. Observatorul de Nord este pe masa mea de lucru de la apariție. De aici aflu noutățile din oraș, raion, regiune, republică. Pe marginea celor citite fac schimb de opinii, pe diferite teme, cu prietenii. Îndemn toată lumea dornică de a cunoaște și de a fi în pas cu vremurile să aboneze acest ziar care este despre noi și pentru noi.

Dumitru ZGARDAN: La Observatorul de Nord muncește o echipă „Jos pălăria!”, adevărați profesioniști, care scriu materiale de calitate. Fiecare cititor găsește pe paginile ziarului temele care îi sunt pe plac, începând cu tematica social-politică, economică și terminând cu sfaturi utile și materiale de divertisment. Acesta este ziarul care ne unește!

Viorica FORTUNA: Un ziar util pentru toată lumea, de la copii până la cei vârstnici. Personal, îmi place rubrica Tableta de vineri, dar citesc cu plăcere tot ziarul, din scoarță în scoarță. Întotdeauna am abonat acest ziar, am perfectat un abonament și anul acesta și le sugerez și altora să facă acest lucru.


Articolul precedentCum să ajuți un copil foarte emotiv să facă față sentimentelor, conform specialiștilor
Articolul următorÎn atenția persoanelor fizice care au introdus sau intenționează să introducă un mijloc de transport înmatriculat în străinătate și declarat prin acțiune în Republica Moldova
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.