De ce citesc “Observatorul de Nord”: Aflăm în detaliu toate știrile locale și raionale din surse sigure

0
77

Ziarul “Observatorul de Nord” este gata să fie alături de voi încă un an, dar pentru aceasta credem că sunt necesare două ingrediente importante. Prima — să abonați ziarul, iar a doua — să înțelegem mai bine de ce citiți “Observatorul de Nord”, ca să perseverăm și în 2023.

Natalia HRONIUC: Nu prea am timp să citesc ziarele, mă informez numai on-line, când am timp, pentru ca să știu noutățile locale. Urmăresc emisiunea Interviu cu soroceni, articole istorice despre Soroca, dar și anunțurile despre evenimente locale.

Tamara Sîrbu-Șevciuc: Citesc cu mare plăcere Observatorul de Nord, mai întâi de toate pentru a afla mai multă informație la nivel local. Când trec pe la chioșcurile cu ziare, reviste, îmi place să îl procur și să îl citesc de pe hârtie, nu numai online. Acest ziar publică noutăți interesante și utile, dar aceasta este foarte necesar pentru societate și câștigă încrederea oamenilor prin informațiile furnizate.

Ina STATI: Aflăm în detaliu toate știrile locale și raionale din surse sigure. Este interesant la toate capitolele!


Articolul precedentO mamă cu șapte copii din Soroca a primit cadouri de Crăciun, din partea medicilor de la Spitalul din Soroca / VIDEO
Articolul următorAnișoara și Iulian Spinei ne îndeamnă – Creștine, trezește-te! / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.