De când începe reparația unor străzi secundare din municipiul Soroca?

0
153

Consiliul Municipal Soroca a aprobat o dată cu adoptarea bugetului pentru 2020 alocarea banilor pentru lucrările de reparație a străzilor Maria Cebotari și accesul pe str. Ștefan cel Mare, 26 și 28, dar și a altor străzi din municipiul Soroca. Deși a trecut mai bine de jumătate din anul 2020, sorocenii rămân în așteptarea acestor lucrări, mai ales că reparația acestor drumuri a fost discutată și aprobată încă în 2019, dar apoi autoritățile locale au uitat de ele.

Deși licitația pentru aceste lucrări a fost câștigată anterior, unul dintre concurenți a depus contestare la Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor. Am contactat serviciul de presă al primăriei pentru a afla când vor fi totuși efectuate lucrările date.

„Primăria municipiului Soroca vă informează că reparația poate începe numai din momentul aprobării dării de seamă la Agenția Achiziții Publice, astfel darea de seamă a fost înregistrată și acceptată pe data de 13.07.2020. Primăria a stabilit că de pe dată de 21.07.2020 vor începe lucrările de reparație a străzilor sus menționate. Referitor la procedura de contestare a licitației, vă informăm că fiecare participant este în drept să conteste rezultatele licitației. Referitor la corectitudinea desfășurării putem confirma că nu au avut loc careva încălcări, a fost respectată legislația care prevede că câștigător al licitației este acel agent economic care oferă cea mai mică sumă, astfel, primăria va economisi suma de circa 400 mii lei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.