De astăzi, țigările nu vor mai fi expuse în vitrine

0
72

Restricțiile privind comercializarea produselor din tutun intră în vigoare la 15 august, astfel țigările nu vor mai fi expuse în vitrină, transmite MOLDPRES. Noua prevedere legislativă privind controlul produselor din tutun, stabilește interzicerea expunerii vizibile a acestor produse în toate spațiile comerciale. Fumătorii vor putea solicita o listă cu denumirea și prețul acestora.

Noua prevedere impune agenții economici să depoziteze produsele de tutun în dulapuri sau mobilier special ca acestea să nu poată fi văzute de către cumpărător. Autoritățile interzic afișarea inscripției sau indicatorului în spațiile de vânzare care informează consumatorul despre comercializarea produselor din tutun… Potrivit Agenției Naționale de Sănătate Publică, interzicerea expunerii produselor de tutun are drept scop prevenirea fumatului în rândul tinerilor.

 

Articolul precedentVIDEO: Soroca: ținut cultural – Ansamblul folcloric “Divinitate”
Articolul următorMaraton foto: Vezi ce mai pun cititorii noștri #LaBorcan și participă la maraton
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.